Här visas framtidens marknadsföring - och metoderna för att lyckas med den

Marknadsföring som begrepp står inför en transformation och det är oundvikligt att som modern marknadsförare eller marknadsavdelning inte aktivt bli en del av den. Det innebär utmaningar, men framförallt möjligheter. Mark Tech Expo vägleder dig och ditt team in i framtidens marknadsföring.

Det är här marknadsföringsvärldens mest framgångsrika specialister finns på plats för att dela med sig av framtidsorienterade analyser och know-how på hur de nått framgång genom de mest moderna metoderna inom digital marknadsföring. Inspireras till bästa tillgängliga marknadsföringsmetod och ta del av branschens största varumärken och mest innovativa leverantörer som kommer att visa upp lösningarna som utformar framtiden för digital marknadsföring.

Därför ska du besöka

Konferens, här presenteras den senaste utvecklingen. Du som besökare får ett tydligt grepp om de senaste trenderna och idéerna som tar marknadsföringsvärlden in i framtiden.

Möjlighet att fördjupa sig i Academies med kvalitativt innehåll, inklusive fallstudier som visar framgångsexempel på hur man tar sig an den nya tekniken.

Möten med högkvalitativa leverantörer, som hjälper dig som besökare att bättre anpassa dig till framtidens metodik och teknik.

Nätverka och träffa kollegor från andra marknadsföringsavdelningar, för att dela gemensamma utmaningar och inspireras till lösningar.

De senaste uppdateringarna och lösningarna som täcker nya områden inom framtidens kommunikation och marknadsföring.

6 mässor – 1 event

Därför ska du besöka

Konferens

Konferens med politiska tungviktare, myndigheter och experter inom den offentliga sektorn.

Föreläsningar

Möjlighet att fördjupa sig i föreläsningar med kvalitativt innehåll, inklusive fallstudier som visar framgångar från hela den offentliga sektorn.

Utmaningar

Här presenteras nya utmaningarna och du kan ta del av de bästa metoderna för att effektivisera och förbättra, samt modeller för att mäta värde på de investeringar som görs, stora som små.

Möten

Möten med högkvalitativa leverantörer från hela Sverige som uppfyller de krav som ställs i den offentliga sektorn.

Nätverk

Nätverk och möten med kolleger från andra offentliga organisationer och dela gemensamma utmaningar.

Senaste uppdateringarna

De senaste uppdateringarna och lösningarna som täcker nya områden inom hela den offentliga sektorn, inklusive; digitalisering, teknik, upphandling, förvaltning, finans, medarbetare, ledarskap och fastighetslösningar.