Här möter du Sveriges alla marknadsförare

Aldrig tidigare har möjligheterna att marknadsföra och kommunicera med alternativ teknik varit större. Paletten och utbudet för marknadschefer, kommunikatörer och marknadsavdelningar är obegränsat och likaså är viljan att investera i framtidens möjligheter. Det gör Mark Tech Expo till en säljgenerator.

Ingen annan mötesplats samlar marknadsförare som aktivt letar efter nya marknadsföringsverktyg på samma effektiva sätt. De kommer för att de aktivt letar och söker efter ny teknik och vill investera i framtidens marknadsföringsteknologi. Här får utställarna möjlighet att träffa investeringsfärdiga besökare som är redo att ta nästa steg för i sin marknadsföringsutveckling.

Därför ska du ställa ut

Eventet är ett säljevent med fokus på att göra affärer.

Maximera antalet affärsmöten – under två intensiva dagar träffar du lika många kunder som det normalt tar fler månader att träffa.

Tydlig och mätbar ROI

Hit kommer kvalificerade besökare som är beredda att göra investeringar som leder till en digitaliserad marknadsföringsstrategi.

Arrangeras i Stockholm, där det finns flest huvudkontor i Sverige och där de stora besluten fattas.

Få hundratals nya leads – här fyller du på din kunddatabas och träffar helt nya kunder.

Nätverk med potentiella kunder och partners. Vårt kombinerade konferens- och utställningsformat maximerar möjligheten för kvalitetstid med dina nuvarande och blivande kunder.

6 mässor – 1 event